• KNKV App

  De KNKV Wedstrijdzaken app is handig voor leden, ouders, verzorgers en toeschouwers. Deze app is ook de officiƫle app voor korfballers, fans en toeschouwers, officials, teammanagers en de wedstrijdsecretaris rondom wedstrijdzaken.

  Voor leden: Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij KVS'17 bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten.

  Voor ouders: Deze app is ook voor jullie erg handig. In de app is het mogelijk om het programma van je kinderen te zien. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen een team en/of KVS'17 afspeelt. Daarnaast is het ook mogelijk om de zichtbaarheid op de website, app aan te passen.

  Voor extra uitleg zie hier onder.

 • App Downloaden en Account instellen

  Uitleg over de app:

  Als je de KNKV app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van KNKV APP. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij KVS'17 in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij KVS'17? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van KVS'17 ontvangt is het adres waarmee je bij KVS'17 bekend bent. Mail sturen naar de ledenadministratie van KVS'17.

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij KVS'17 bekend bent.

  3. Je hebt een bestaand account bij KNKV waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact op met ledenadministratie.

  4. Je hebt al een account aangemaakt via de KNKV app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de KNKV app. De koppeling is reeds gelegd.

  Wil je extra uitleg over de KNKV Wedstrijdzaken app, neem dan even een kijkje in het Support Center. https://support.sportlink.nl/support/solutions/9000107528

 • Mijn naam/de naam van mijn kind staat niet bij de teamindeling

  Staat jouw naam of die van je kind niet bij de teamindeling? Dat komt waarschijnlijk doordat je account op afgeschermd hebt staan. Je kunt dit eenvoudig aanpassen in de app van het KNKV. In de app kun je ook het profiel voor je kind aanpassen.

  Om gegevens aan te passen in de KNKV-app dien je eerst wel met je email-adres bekend te zijn in Sportlink. Je kunt je e-mailadres eventueel doorgeven via een e-mail aan de ledenadministratie

  Voer als je bent ingelogd onderstaande stappen uit om je profiel aan te passen.

  • Ga naar Instellingen door op het menu te klikken (3 streepjes linksboven).
  • Kies dan voor Mijn persoonsgegevens of voor Mijn kinderen.
  • Kies voor wie (naam van je kind) je de instelling wilt aanpassen.
  • Scroll dan helemaal naar beneden en kies dan bij privacy instellingen voor BEPERKT.
  • Jouw naam of de naam van je kind is nu zichtbaar in de KNKV-app en op onze website