KVS'17 Nieuws - KVS'17

Ga naar de inhoud
Trainersgroep senioren compleet

Nog net voordat we met z’n allen een tijdelijke break nemen van korfbal is het trainersteam van KVS’17 voor de senioren compleet gemaakt! We zijn blij te kunnen mededelen dat Duncan Sperling is toegevoegd aan de trainersgroep. Duncan neemt de trainingen voor dames 1 en 2 voor zijn rekening. Daarnaast gaat hij dames 1 coachen. De afgelopen jaren heeft Duncan veel trainerservaring opgedaan bij verschillende verenigingen, maar hij heeft zelf ook jarenlang op hoog niveau gespeeld. Met deze ervaring op zak gaat hij, samen met de dames, bouwen aan een sterk team.

Met de komst van Duncan Sperling is er een trainersgroep ontstaan die intensief samen zullen gaan werken om KVS’17 naar een hoger niveau te tillen. De junioren (A1) worden volgend seizoen door Rob van de Ven getraind, Duncan doet dat bij dames 1, en Kevin Kuijs neemt gemengd 1 voor zij rekening.

Bij KVS’17 gemengd 1 blijft Kevin aan als trainer/coach. Samen hopen ze de positieve lijn van de afgelopen jaren voort te zetten in het komende seizoen. De trainingen voor gemengd 2 en 3 worden op donderdag al enige tijd verzorgd door Wim van de Westelaken. Dit zou eigenlijk tot de zomerstop duren, maar zowel de spelers als Wim zijn enthousiast om ook na de zomer met elkaar door te gaan. Leon zal ook volgend seizoen gemengd 2 coachen.

De afgelopen tijd is gebleken dat de junioren een goede aanvulling zijn op onze seniorenteams. Mede door hun inzet zijn er de afgelopen maanden weer veel seniorenteams geholpen. We hopen natuurlijk dat onze jeugd in de toekomst zo’n mooie aanvulling blijft en dat, wanneer ze daar klaar voor zijn, ze door kunnen stromen naar de seniorenteams. We zijn dan ook blij met het werk dat Rob van de Ven doet (en blijft doen) voor de jeugdtrainers! Naast het begeleiden van de jeugdtrainers zal Rob komend seizoen ook de A1 gaan trainen.

Naast de jeugdspelers zien we dat men ook bij de senioren onderling volop bereid is om met elkaars teams mee te spelen, zodat ieder team op volle sterkte aan de wedstrijd kan beginnen.

Nu de zomer aanbreekt wordt het even wat rustiger op korfbalgebied. Desondanks zijn we als TC nog steeds hard op zoek naar gemotiveerde coach! We hopen in de komende weken nog een geschikte coach te vinden voor dames 2. Ken je iemand met coach-kwaliteiten? Iemand die het leuk vindt om een enthousiaste groep dames te laten groeien in het korfbal? Laat het dan aan ons weten!

Wij wensen iedereen een fijne zomer en zien jullie graag weer op het veld vanaf 21 augustus, bij de eerste trainingen van het nieuwe seizoen

Terug naar de inhoud