KVS'17 Verslag - KVS'17

Ga naar de inhoud
Dames 1 KVS’17 wint van FOCUS Etten-Leur

De laatste wedstrijden van dames 1 van KVS’17 kenden veel goede momenten. Alleen ontbrak het aan scorend vermogen en werd er te weinig geschoten. Dit laatste was tegen de dames uit Etten-Leur duidelijk beter.
Focus mocht blij zijn met deze uitslag want het scoren was nog steeds niet optimaal. Wel waren het goede samenspel en de ingestudeerde spelsituaties duidelijk beter.
De dames van Focus konden tot de 25e min. Bijblijven omdat enkele afstandsschoten erin gingen en omdat de dames van KVS nog niet goed de korf konden vinden.
Daarna was KVS’17 duidelijk de bovenliggende partij en gingen de dames met 4-7 de rust in.
Meteen na de thee liegende Schijndelse dames uit naar 4-10 en was de wedstrijd gespeeld. KVS’17 zakte wel wat in en men scoorde om en om. De eindstand werd 7-13. Focus mocht hier tevreden mee zijn want met wat meer scherpte in de eindfase van KVS’17 had deze uitslag veel groter moeten zijn.
Door deze overwinning is KVS’17 gestegen naar de 4e plaats. Score: Suus 4x, Maaike 3, Kelly 3, Mariska 2 en Lisa 1.


KVS'17 1 gemengd laat één punt liggen in Eindhoven.

Incompleet, maar aangevuld met goede invallers ging KVS'17 1 zaterdag naar Eindhoven. Vast beraden om te winnen begonnen we de wedstrijd tegen Attila. Met een eerste helft waarbij veelal de invallers van KVS'17 een goede stempel konden drukken op het scorend vermogen, gingen we met 6-10 voorsprong de rust in. Na het fluitsignaal voor de tweede helft wist Attila goed terug te komen naar een gelijk stand. Door zelf met regelmaat onnodige overtredingen te maken, kreeg Attila weer vertrouwen. Mede hierdoor hebben we de winst weggegeven met een uiteindelijke eind stand van 16-16.

Terug naar de inhoud