KVS'17 Verslag - KVS'17

Ga naar de inhoud
KVS'17 laat punt liggen in slordige wedstrijd.

Na het eerste fluitsignaal was het Springfield die als eerste besefte dat de wedstrijd ook daadwerkelijk begonnen was. Niet zo zeer door goed spel maar door een opeenstapeling van fouten aan onze kant (zo werd er een strafworp gemist op 4-5, waarna aan de andere kant meteen de 4-6 viel. Een open doorloopbal op 5-6, waarna aan de andere kant ook meteen de 5-7 viel. Ook was er balverlies met uitverdedigen en werder er onnodig strafworpen weggegeven) maakte Springfield kort voor rust een gaatje.
Na een 6-7 ruststand was de tweede helft  een stuk beter aan de kant van KVS'17 en leek het na de 10-10 dan ook de wedstrijd naar zich toe te trekken. Mede door debutant en A junior Amber van de Sande. Met veel balbezit en kansen wisten we echter het gat niet te maken. Met een 12-12 stand was de druk op Springfield de laatste 3 minuten erg groot maar is het helaas niet gelukt om een van de kansen te benutten. Het voelt als een punt verlies omdat we, zeker de eerste helft, ons niveau niet haalde.
Wel was het een echte "knokwedstrijd", waar we veel strijd in leverde, veel in de duels kwamen en hard voor elkaar werkte. Het is nu zaak om dat vast te houden zodat er volgende week gewonnen kan worden in en tegen koploper Maastricht.

Terug naar de inhoud