• Nieuw terrasmeubilair

 • Nieuws van de Club van 50,

  Op de laatste jaarvergadering is er afgesproken om nieuw terrasmeubilair voor KVS’17 aan te schaffen. Dankzij de inspanningen van Angelique en Jacqueline samen met de hulp van Gerard en Harry is het terrasmeubilair aangeschaft en heeft het zijn plek gevonden. Nu nog lekker weer tijdens de activiteiten bij KVS’17, zodat we lekker op het terras kunnen genieten.

  Wat is nou eigenlijk de Club van 50?

  De club van 50 is een initiatief van en voor KVS’17. De club van 50 bestaat uit mensen die de vereniging een warm hart toedragen en daarvoor op vrijwillige basis jaarlijks een bedrag van €50 doneren. Met dit beschikbare geld worden, met een grote inspraak van de leden van de club van 50, verschillende zaken binnen de vereniging gerealiseerd die niet uit de normale begroting betaald kunnen worden. Deze zaken hebben betrekking op de hele vereniging; van de jeugd tot aan de senioren en accommodatie.

  Wat krijgt u hiervoor terug?

  Alle leden van de club van 50 worden met hun naam vermeld op het bord in onze kantine en de website. Daarnaast zijn we de leden natuurlijk ontzettend dankbaar voor hun donatie.

  Interesse?

  Via het emailadres van de Club van 50, clubvan50@kvs17.nl Kun je contact opnemen met onderstaande personen voor meer informatie.

  Groet,Jacqueline, Angelique en Jos