Nieuws - KVS'17

Ga naar de inhoud

Nieuws

J.A.C. NIEUWTJES                                                                                             

Afgelopen 29 September vond onze eerste activiteit plaats; het KVS'17 Dorpspel. Iedereen had er veel zin in en was daarom ook allemaal mooi op tijd aangekomen in D'n Inbreng. Nadat we eerst de uitleg hadden gedaan van het dorpspel kregen ze voordat ze op pad gingen eerst een lekker broodje frikandel/kroket. Daarna gingen de 6 groepen in etappes op weg naar het dorp. Met daarbij een 60 opdrachten lijst waaruit ze konden kiezen. Hoe meer opdrachten uitgevoerd, hoe meer punten ze kregen. Ze konden extra punten verdienen door op de foto een ballon te laten zien. Daarnaast hadden we 4 extra bonus posten verstopt in het dorp bij de volgende personen; Teun (snoep happen in water), Yvon (Rebus oplossen), Rien/Marianne (puzzel maken van ons nieuwe logo) en D'n Inbreng (Sjoelen). Iedereen kreeg een tijd door dat ze weer terug moesten zijn in D'n Inbreng, dit duurde afhankelijk soms wel wat langer want ze moesten nog een paar keer schuilen voor de regen. Tim zorgde ervoor dat alle foto's verzameld werden en ze konden direct zien hoe de andere groepen de foto's hadden genomen. Ik zeg heel eerlijk ze zijn allemaal geweldig!

Uiteraard hadden we natuurlijk aan het einde van het dorpspel 1 groep die winnaar was geworden. Zie onderstaande de verdiende winnaars met de meeste punten. GEFELICITEERD!
Ik wil alle ouders, Tessa, Angelique, Thea, Rien/Marianne, en JAC leden bedanken die mee hebben geholpen om deze activiteit te doen slagen. BEDANKT.


Op naar de volgende activiteit: KVS'17 gaat een kopje onder! 19 November van 17.30-19.30 uur. Verzamelen 17.15 uur Zwembad Molenheide. Alleen deelname met zwemdiploma. Je hoeft jezelf hiervoor niet aan te melden. Jij komt toch ook?

Rooiseheide 14
D'n Inbreng
073-5494956
info@kvs17.nl
Terug naar de inhoud