• Lid worden

  Je kunt op elk moment lid worden van KVS'17. In de meeste gevallen zul je eerst een aantal weken meetrainen om te kijken of het je bevalt. Je bent dan ‘kandidaat-lid’ en hoeft nog geen contributie te betalen. Hierna bepaal je of je definitief lid wordt van KVS'17. Daarna betaal je contributie voor je lidmaatschap.

  Dus als je lid wilt worden kun je je via onderstaande knop je aanmelden, het formulier wordt dan naar de ledenadministratie gestuurd.

 • Online aanmelden

 • Lid zijn van KVS’17

  De contributie voor Senioren is inclusief reiskostenvergoeding en wedstrijdshirts.

  Voor de Midweek; voor 25 oktober aangeven of je binnen traint en/of wedstrijden speelt, dan kan de contributie tijdelijk omgezet worden naar steunend lid als men NIET traint of wedstrijden speelt in het zaal seizoen.

  Voor jeugdleden is de contributie inclusief reiskostenvergoeding, trainingspak en deelname aan alle jeugdnevenactiviteiten van KVS’17. Uitgezonderd zijn het jeugdkamp en KNKV-activiteiten, dit zijn extra activiteiten buiten het korfbal om, hiervoor kan een eigen bijdrage worden gevraagd.

  Indien een lid of de ouders van een lid gevraagd worden om te rijden bij uitwedstrijden, krijgen zij een vergoeding. Dit wordt 1x per jaar aan het einde van het seizoen uitbetaald op het bij ons bekende rekening nummer. Tevens zorgt de vereniging voor wedstrijdshirts. De shirts worden centraal gewassen, dit op basis van roulatie systeem door de spelers van het team. Het shirt is en blijft eigendom van de vereniging. Ons wedstrijdtenue bestaat uit een petrolblauw shirt, zwarte broek/rok en zwarte sokken.
  Bij de kledingscommissie zijn rokjes, broeken en sokken te koop tegen gereduceerde prijzen.

  Niet-spelende leden zijn leden die niet in de wedstrijdcompetitie meedoen. Als je kiest om niet-spelend lid te worden, kun je wel meetrainen en gebruik maken van de andere faciliteiten bij KVS’17.
  Daarnaast kun je ook begunstiger worden als je KVS’17 wilt ondersteunen. Je doet dan niet mee aan de sportactiviteiten, maar kunt wel deelnemen aan alle overige nevenactiviteiten. Je bent dan steunend lid.