• Club van 50

  Wat is de club van 50?
  De club van 50 is een initiatief van en voor KVS’17. De club van 50 bestaat uit mensen die de vereniging een warm hart toedragen en daarvoor op vrijwillige basis jaarlijks een bedrag van €50 doneren. Met dit beschikbare geld worden, met een grote inspraak van de leden van de club van 50, verschillende zaken binnen de vereniging gerealiseerd die niet uit de normale begroting betaald kunnen worden. Deze zaken hebben betrekking op de hele vereniging; van de jeugd tot aan de senioren en accommodatie.

  Wat zijn de kosten voor de club van 50?
  De kosten zijn €50 per verenigingsjaar.

  Wat krijgt u hiervoor terug?
  Alle leden van de club van 50 worden met hun naam vermeld op het bord in onze kantine en de website. Daarnaast zijn we de leden natuurlijk ontzettend dankbaar voor hun donatie.

  Wie kunnen lid worden van de club van 50?
  Iedereen vanaf 18 jaar kan lid worden van de club van 50. Meedoen kan als individu, koppel, met het hele gezin, team, bedrijf of dergelijke.

  Hoe loopt het lidmaatschap van de club van 50?
  Het lidmaatschap loopt per seizoen; 1 augustus t/m 31 juli. Aan het einde van het seizoen wordt aan alle leden van de club van 50 gevraagd of ze geheel vrijblijvend lid willen blijven.

  Hoe worden de leden van de club van 50 geïnformeerd?
  Leden worden via de e-mail en/of website op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Degene die geen e-mail hebben, zullen door middel van publicatie op de hoogte worden gehouden.

  Hoe wordt het bestedingsdoel bepaald?
  Gedurende het hele jaar kunnen ideeën voor het bestedingsdoel worden ingeleverd in de brievenbus in de kantine of door een mailtje te sturen naar de clubvan50@kvs17.nl. Eenmaal per seizoen (rond juni) zullen alle ideeën, inclusief een aantal ideeën van de club zelf, middels een enquête naar alle leden van de club van 50 worden gestuurd. Op basis van de resultaten van deze enquête komt er een nummer één uit. Dat idee zal het desbetreffende seizoen worden uitgewerkt indien mogelijk.

  Hoe wordt je lid van de club van 50?
  Lid worden kan door een mailtje te sturen naar clubvan50@kvs17.nl. U krijgt dan verdere informatie inclusief een inschrijfformulier.