• KangoeroeKlup dagen bij KVS’17

  Dit jaarlijks terugkerend evenement is voor zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 3 tot 6 jaar en zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 25 mei, 1 en 8 juni van 11:00uur tot 12:00uur.


  De KangoeroeKlup is er speciaal voor die kinderen die nog nét iets te klein zijn voor een teamsport, maar er toch alvast kennis mee willen maken. Door verschillende actieve, leuke en spannende spellen met een bal ontwikkelen we spelenderwijs de motoriek voor allerlei soorten balspellen zoals korfbal.

  Als je langskomt, zul je ook zeker kennismaken met Jumper, Spurt, Scoro en Funny. Deze 4 kangoeroes weten alles over balspelletjes en korfbal. Ze zijn allemaal ergens goed in! Zo leert Jumper je springen en bewegen met de bal, daagt Spurt je uit om nog sneller te rennen dan hem, Scoro is een kei in gooien, schieten en vangen en geeft je allerlei tips en Funny is vooral hartstikke grappig (en een beetje gek). Na deelname krijg je ook nog een super tof Kangoeroe Diploma mee naar huis!


  De KangoeroeKlupdagen vinden plaats bij korfbalvereniging KVS’17, Rooiseheide 14 (Sportpark Zuideinderpark) in Schijndel.

  Aanmelden kan via info@KVS17.nl

 • Ben jij dus tussen de 3 en 6 jaar oud en lijkt het je super leuk om een teamsport te gaan doen? Kom dan eens langs bij onze Kangoeroeklup! Hier beleef je met leeftijdsgenootjes én je nieuwe kangoeroevriendjes Scoro, Jumper, Spurt en Funnie de leukste balspelletjes en spannende avonturen.

  Voor wie is De Kangoeroeklup?
  De Kangoeroeklup is er speciaal voor alle jongens en meisjes die nog nét iets te klein zijn voor een teamsport, maar er toch alvast kennis mee willen maken. Door verschillende actieve, leuke en spannende spellen met een bal ontwikkelen we spelenderwijs de motoriek voor allerlei soorten balspellen zoals korfbal. Iedereen tussen de 3 en 6 jaar is welkom bij De Kangoeroeklup van KVS’17, dus we hopen je binnenkort te zien!

  Wie zitten er bij De Kangoeroeklup?
  Bij De Kangoeroeklup kom je jongens en meisjes van je eigen leeftijd tegen. Gezellig toch? Maar dat zijn natuurlijk niet de enigen. Er is ook een leid(st)er aanwezig die alle spelletjes uitlegt. Als je langskomt, zul je ook zeker kennismaken met Jumper, Spurt, Scoro en Funny. Deze 4 kangoeroes weten alles over balspelletjes en korfbal. Ze zijn allemaal ergens goed in! Zo leert Jumper je springen en bewegen met de bal, daagt Spurt je uit om nog sneller te rennen dan hem, Scoro is een kei in gooien, schieten en vangen en geeft je allerlei tips en Funny is vooral hartstikke grappig (en een beetje gek).